Velling og serie 5 klar til topkamp

24. september 2018

Efter nogle overbevisende sejre er Fårvangs 2. hold klar til et decideret topopgør kl. 16.00 hjemme i Fårvang mod Viborg B67.

Gæsterne ligger nr. 1, men kan passeres af Fårvang i tilfælde af hjemmesejr. Nr. 1 rykker op i serie 4. Der er også mulighed for at rykke op fra 2. pladsen, her er forventningen at der skal bruges 22 point for at sikre sig avancement. I øjeblikket har Fårvang 15 points efter 6 kampe og med 4 runder igen.


Lars Velling - hvordan synes du jeres sæson er gået indtil videre?
Indtil videre har vores sæson været rigtig fin, kun en brøler har vi haft. Folk de træner godt, humøret er højt, vi er et hold. Samtidig har vi virkelig fået offensiven igang i år, 43 mål i 6 kampe er fremragende.


Peg på en håndfuld spillere der har gjort en forskel

Scott Rosser som er kommet til fra JAI, har fra første dag vist sig som en leder, en masse godt humør, fremragende fighter og solidt spil.


Andrea Ceravolo er i denne sæson virkelig blomstret, med en god energi, udfordringer på banen og mange flotte oplæg.


Simon Blohm er kommet ned til os, skuffende for ham, men han er kommet med sin anden ungdom og går forrest for dem alle. Så kæmpe gevinst for holdet.


Daniel Holmelund er i denne sæson startet ved os, da lidt træthed osv gjorde det. Må sige vi har fået en spillelysten spiller, som for alvor bomber mål ind med 14 i 6 kampe.


Patrick Broholt Nielsen er en ung gut vi har fået tilbage i denne sæson, en fornøjelse at arbejde med, kommer med en masse gode fodboldmæssige egenskaber, fart og fight. Samt fast deltager til træninger med en masse humør. Kæmpe gevinst for Fårvang.


Hvorfor vinder I på lørdag?

Vi vinder den kamp fordi vi er et hold, et hold der kæmper sammen og som spiller en god omgang fodbold. Og så håber vi på masser af tilskuere, der er klar til at give den fuld gas.


Se stillingen her:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/position.aspx?poolid=277947