U16 drenge vandt det jyske mesterskab

1. juli 2018

Det var uden forventninger om puljesejr, men mere et håb om at kunne gennemføre turneringen at det fælles U16 hold fra Gjern og Fårvang tog hul på sæsonen. Efter trænerskifte stod Kim Skov mere eller mindre alene med holdet, men fredag aften i Brande kulminerede en flot sæson med det jyske mesterskab. Efter at have vundet sin pulje har holdet vundet over Lemvig og Hirtshals og fredag aften gjaldt det så finalen på neutral bane i Brande mod Varde IF.


Der var arrangeret buskørsel for både spillere, familie og venner (tak til Peter Stig Jensen). Allerede i bussen var stemningen høj, og man kunne mærke at drengene var klar til at gå ud og vise hvad de kunne.Kampen startede med to hold som begge var meget opsatte på at gå efter sejren. Efter 15 minutter kommer Varde foran 0-1. Kun 8min efter, fik Kristoffer Markussen udlignet til 1-1. Efter 36min laver Varde et helt identisk opspil som ved 0-1 målet, og så stod der 1-2. Fårvang drengene forsøgte derefter at gejle hinanden lidt mere op, og det gav pote. Allerede 2min efter får Emil Kristensen udlignet til 2-2. 3min før pausefløjtet fik Kristoffer Markussen igen den sidste fod på bolden, efter en flot frispilning fra Kasper Skovbo. 3-2 ved pausen.

 

Anden halvleg startede med et Varde hold, som virkelig ville forsøge at komme tilbage i kampen. Dette resulterede i en lang bold til Varde’s hurtige angriber, hvor Tobias Nielsen i Fårvang målet, kommer godt ud, men får desværre ramt manden istedet for bolden. Direkte rødt kort efter 52min spil. Viktor Hentze trådte til som ny målmand, som han før har klaret rigtig fint. Varde lagde nu endnu hårdere pres på, og det udløste også et par hjørnespark. Desværre kom Nicolas Nowak til at heade et af disse i eget mål, til stillingen 3-3. Med 10 mand på banen, og 19min tilbage, så det ud til at vi skulle forsøge at holde det uafgjorte resultat, for senere at kunne satse på at vinde i straffesparkskonkurrence. Så derfor valgte vi en mere defensiv tilgang. Med 12 min tilbage af kampen, begår en Varde spiller et grimt frispark, og han modtager derfor et gult kort. Vi ændrer straks til en offensiv formation, hvilket hjælper Emil Kristensen, som kun 4min efter gør det til 4-3. 4min før slutfløjtet lukker Daniel Vilstrup kampen til slutresultatet 5-3, med et velplaceret skud, efter en elegant frispilning af Emil Kristensen.

 

Fidusen gik velfortjent til Daniel Vilstrup, som hele kampen havde vist, at hvis Varde spillerne ville forbi ham, så skulle de få kamp til stregen. Og så gjorde det joh eller ikke noget, at han scorede kampens sidste mål.

 

Der skal lyde en stor tak til de mange tilskuere, som havde valgt at tage med til Brande, for at se en meget underholdende U16 JM finale.


Følgende spillere har fået spilletid i sæsonens kampe:

Alessio Armato

Daniel Myhre

Daniel Vilstrup

Emil Møldrup Kristensen

Filip Nygaard

Jonas Gravers Pedersen

Kasper Skovbo Lyberth

Kristian Skov

Kristoffer Markussen

Line Hvitfeldt Pedersen

Liv Rud Ottesen

Mads Dahl

Mads Grave

Magnus Madsen

Magnus Nedergaard

Mikkel Friis

Nicolai Vennemus

Nicolas Flyvholm Nowak

Niklas Rasmussen

Noah Falkesgaard

Rasmus Nørgaard

Simon Nygaard

Tobias Nielsen

Viktor Hentze