Stor nedtur mod Ravnsbjerg/Løgstrup

23. september 2018

Fårvangs ubesejrede tophold i serie 2 skulle lørdag eftermiddag en tur til Løgstrup Stadion, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup ventede. Fårvang var lidt plaget af skader og afbud. Martin Sørensen, Simon Refsgaard, Emil Kromann og Mathias Andersen var således alle væk. Det gav blandt andet comeback til Simon Blohm.


Fårvang fik en fin start på kampen og Michael Sørensen var tæt på at overliste hjemmeholdets målmand med et hovedstød i kampens indledning. Det blev i det hele taget en fin 1. halvleg med gode chancer i begge ender af banen. Michael Sørensen fik en stor chance mere og Simon Bruun var også meget tæt på i et par omgange. I stedet kom hjemmeholdet på 1-0 kort før pausen efter en fejl i Fårvangs forsvar.


Optimismen var dog i behold i pausen og troen på at man minimum skulle hente 1 point var til stede. Desværre blev 2. halvleg noget der hurtigst muligt bør gå i glemmebogen. En heftig regnbyge væltede ned og banen blev mere og mere trådt op som kampen skred frem og kampens dommer fik en noget uheldig hovedrolle. I flere situationer blev spillere næsten ”savet ned” uden at det fik anden konsekvens end et frispark.


Der skulle ikke gå længe inden Fårvang fik udlignet, men Simon Bruuns mål blev vinket offside. Tobias Dahl blev smidt ud for protester og da Ravnsbjerg/Løgstrup samtidig scorede til 2-0 blev det for alvor svært. Det blev 3-0 på et straffespark, der samtidig udløste en ny advarsel (Mathias Schläger). Det var ikke slut endnu og hjemmeholdet kunne score til 4-0 hos Tim Arne Sørensen, der med flere redninger reelt hindrede et endnu større nederlag.


For at føje spot til skade måtte træner Lars Dahl lide den tort at blive bortvist i kampens sidste minutter.


Heldigvis var det kun 3 points man tabte og der er en ny kamp igen på lørdag, hvor Skals besøger Fårvang Stadion kl. 13.30.


Fårvangs fidus gik til Mikkel Kaufmann.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476110&poolid=277856