Simon Bruun afgjorde topopgøret

22. april 2018

Fårvangs serie 3 hold spillede lørdag hjemme mod tst fra Tilst i et tidligt topopgør, Fårvang havde maksimumpoint efter 3 runder, tst havde spillet en enkelt uafgjort. Hjemmeholdet havde afbud fra Daniel Holmelund, til gengæld var den fra Kjellerup hjemvendte Mathias Nielsen efter en skadespause klar til comeback, han startede dog på bænken sammen med Mathias Schläger og Kenneth Bilde.

Efter et par gode ind-hop fik Mathias Andersen chancen fra start og netop Mathias Andersen var ophavsmand til kampens enlige mål som kom allerede efter 7 minutters spil, hvor topscorer Simon Bruun lobbede bolden ind over Tilst-keeperen.


Tst-holdet er et ungt hold og består af spillere fra Vejle-området, der studerer i Aarhus. De virkede meget forberedte og gav stor modstand til Fårvang, der ikke virkede så gode på bolden som i de tidligere kampe. Det blev en 1. halvleg uden mange målchancer. I 2. halvleg havde Fårvang chancen et par gange for at lukke kampen, blandt andet blev et mål tvivlsomt annulleret for off-side. Tst kom aldrig frem til de helt store chancer over for en kompakt Fårvang-defensiv.


En rigtig arbejdssejr var hvad både anfører Andreas Springer og træner Lars Dahl udtalte efter kampen og det var en yderst vigtig sejr over en god modstander.


Der var igen stor opbakning til kampen, godt og vel 100 tilskuere overværede kampen.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=316874&poolid=269236


Næste kamp er lørdag ude mod Hinnerup, der er kampstart kl. 13.00.