Simon Blohm runder 200 kampe

7. april 2017

I en alder af kun 26 år runder Simon Blohm lørdag en milepæl. Han spiller sin kamp nr. 200, når Fårvangs serie 3 kl. 16.00 spiller ude mod Silkeborg Boldklub.


Han passerer ved samme lejlighed Thomas Gisselmann på klubbens evighedsliste, begge har i skrivende stund spillet 199 kampe. Og der er udsigt til yderligere avancement på listen, da Blohm må forventes i løbet af kort tid også at passere Kenneth Bjertrups 204 kampe på den øjeblikkelige 4. plads.

Udover at have spillet mange kampe er Simon også klubbens ubetingede måltyv. 143 mål er det foreløbig blevet til. Debuten fandt sted i 2007 under daværende træner Jørgen Hebsgaard og var i form af et kvarters indhop på det serie 3 hold som endte med at rykke ned.


Er der nogle kampe du husker særlig godt?
Der er jo rigtig mange at vælge imellem! Men der er specielt 2 kampe jeg husker godt. Den ene var i Hammel, hvor jeg scorede 4 mål i en 7-1 sejr. Jeg havde købt et par støvler gennem Hebsgaard og han sagde inden kampen, at han ville give en 50’er i rabat pr. mål. Det fortrød han lidt :)

 
Den anden var da jeg rundede 100 mål på førsteholdet. Inden kampen bestod ”mål-club” 100 kun af Brian Læborg. Henrik Læborg manglede inden kampen 1 mål for at nå de 100 jeg manglede 2. Vi jokede lidt med at det skulle vi nok ordne. Først scorede jeg, på assist fra Henrik. Derefter scorede Henrik, på assist fra mig. Og til sidst scorede jeg på assist fra Jesper Jørgensen. Sådan skulle den skæres!

 

Er 300 kampe eller klubrekorden et mål for dig?
Nej ikke decideret. Så længe jeg hygger mig med at komme i klubben og spille fortsætter jeg, så må vi se hvor langt det rækker. Det kræver jo også at træneren mener jeg fortsat skal spille på 1. holdet.

 

Målene kommer ikke i en lind strøm længere?
Nej det går ikke så stærkt som det har gjort. Jeg tror både holdet og mit spil har ændret sig lidt. Da jeg scorede rigtig mange mål, havde vi en spillespil og nogle typer, som gjorde vi producerede rigtig mange indlæg til boksen, hvilket passede mig godt. Samtidig var jeg lidt hurtigere (nogle få procent) og scorede en del mål på stikninger i dybden. Den gang rørte jeg ikke bolden ret meget, udover når den skulle puttes i kassen. I dag er jeg mere med i det opbyggende spil som spilstation og vi har spiller som Dahl og Simon Sørensen, som er (marginalt) hurtigere end mig, så de står for dybdeløbene.

 

Dit drømmehold?
Mark Pedersen – Kasper Roed, Martin Sørensen, Henrik Læborg, Simon Refsgard – Carsten Overgaard, Brian Læborg, André Christensen – Jesper Jørgensen, Simon Blohm, Nick Thøgersen.

 

Klubben ønsker den gennemsympatiske klubmand Simon Blohm tillykke med jubilæet og opfordrer til at komme og se kampen lørdag i Silkeborg.