Silkeborg Mesterskabet er på rekordkurs

1. maj 2018

Tirsdag den 1. maj var identisk med tilmeldingsfrist for Silkeborgmesterskaberne. Imponerende 202 hold var tilmeldt tirsdag aften og det ligger henholdsvis 25 og 45 hold over tallene fra 2016 og 2017.

Al erfaring viser, at der kommer minimum 50 hold efter tilmeldingsfristens udløb og vi er naturligvis også klar til at tage mod de hold der lige skal overveje det en ekstra gang.

Onsdag aften mødes en gruppe bestående af Martin Lovring, Michael Lovring og Ole Frandsen for at udstikke de endelige rammer for stævnet. Programmet offentliggøres den 8. maj.

248 hold var deltagerantallet i 2016 og det var rekord. Vi forventer som nævnt at slå det tal i år.


Søndag formiddag mødes den samlede styregruppe for at samle de mange tråde der skal knyttes. Gruppen består af Ole Frandsen, Per Larsen, Bjarne Bodal, Helle Gehrt, Kenneth Kristensen, Martin Lovring, Michael Lovring, Niels Kristensen og Rebecca Springer.

Der skal skaffes ca. 150 hjælpere, så der er tale om et stort arrangement. Hvis man ganger op, svarer Silkeborg Mesterskabet til en Regatta i Silkeborg eller en festuge i Aarhus.


Ca. 50 forskellige klubber er tilmeldt og der er en del nye klubber med for første gang i 2018: Hatting/Torsted, Hobro IK, HOG Hinnerup, Horsens KFUM, Mejdal/Halgaard, Ommersyssel IF, SHN/Ulfborg, Skibet IF, Skive IK, Stilling IF, Tarm IF, Vorgod/Barde.


Sejs/Svejbæk IF er med 22 hold den klub der indtil videre har tilmeldt flest hold.