Serie 5 sejr i Vellev

16. april 2018


Efter nederlag på 2-3 mod Langå i sæsonpremieren var en sejr næsten et krav, da Fårvangs 2. hold tog til Vellev til et ”lille lokalopgør”. Vellev er rykket ned to gange i træk og vi var klar over at vi skulle møde et godt serie 5 hold.

Vi stillede selv et stærkt og meget rutineret hold med næsten 1200 serie 3-kampe i bagagen. Træner Lars Velling havde en lille kanin i ærmet, idet han præsenterede målslugeren fra serie 5,2, Ionut Harton, som angriber. Han viste sig tilliden værdig, da han kort ind i kampen bragte Fårvang foran 1-0.

Kort tid efter bragede Christian Straarup imidlertid Vellev på 1-1 på en fremragende flugter. I en vild indledning på kampen slog Fårvangs Gary Purcea hurtigt til igen og bragte Fårvang foran 2-1 efter 6 minutters spil.

Fårvang havde momentum, men mistede det i den sidste del af 1. halvleg, blandt andet i forbindelse med et gult kort til Adam Dawidowicz.

I pausen blev der talt om at få sat lidt mere tempo på spillet og efter 56 minutter øgede Frederik Buus føringen til 3-1. Kort tid efter reducerer Vellev igen via et straffespark.

Herefter fulgte en lang række Fårvang-chancer og især til Nick Thøgersen og Frederik Buus. Det hele sluttede 3-2 til Fårvang i en ikke prangende kamp, men også afviklet på en meget vanskelig træningsbane og man må konstatere at resultatet/de 3 point var de vigtigste.

Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=965245&poolid=267755

Næste kamp er lørdag kl. 15.45 hjemme mod Grasshopperne fra Langå.