Serie 5 fejrer oprykning på fredag

17. oktober 2018

Fredag aften runder 2. holdet efterårssæsonen af hjemme mod Mammen. Vi har modtaget dette indlæg fra træner Lars Velling.

Holdet er inden kampen sikret oprykning, men dette ændrer ikke på at vi vil ud og vinde den kamp så vi sikrer os 1. pladsen. Denne sæson har langt hen ad vejen været en kæmpe succes, det som dette hold har leveret til træninger og kamp har været fantastisk. Der har været et rigtig flot fremmøde til alle træninger, og man har virkelig givet den gas. Og til kampe har man været fuldt fokuseret, og vist sin klasse i stort set alle kampe. At vi før sæsonens sidste kamp kan stå med 24 point for 9 kampe er rigtig flot, samtidig med en målscorer på 56-13. Den kunne nok have været en del bedre hvis ikke vi havde modtaget et afbud i sidste weekend fra modstanderen (Viborg B67).

Vi håber mange vil komme ud og støtte og hylde holdet fredag, det har de fortjent. Plus vi kan få lov at takke jer alle for den flotte opbakning vi igen i denne sæson har fået. Alle udebanekampe har vi igen været i overtal på linjerne! Klasse!! Vel mødt Fredag kl 19.00 på bane 3!