Serie 5: Fårvang kom stort skridt tættere på serie 4

30. september 2018

Lørdag var det tid til revanche mod B67, efter vi havde tabt til dem tidligere på sæsonen i en meget skidt kamp. Vi måtte til dagens kamp undvære nogle stykker, men det kunne ikke ses da vi gik i gang.

Vi havde op til kampen talt om at B67 var et hold der spillede meget på de havde et par individualister som skulle gøre det for dem. Så vi skulle lukke ned for det, og ellers være skarpe i de to felter.

Vi kommer godt ud til kampen og får hurtigt sat os på tingene, og kommer til et par løse muligheder. Så helt fortjent kommer vi også foran 1-0 efter 36 minutter da Scott Rosser slår et godt hjørnespark ind i panden på Simon Blohm.
Fuldt fortjent går vi til pause foran 1-0. I en halvleg hvor de vel kun er farlige ved deres lange indkast.

I pausen snakker vi om at få styr på de indkast, sidde endnu tættere på dem, og ellers fortsætte de takter vi havde i 1. halvleg.


2. halvleg bliver lidt mere rodet, dog stadig med de største muligheder til os. Vi tvinger dem til at sparke udefra og det bliver aldrig farlig. I stedet så gør Tobias Filtenborg det til 2-0 i 54 minutter, igen efter hjørne. Det bliver også 3-0 efter 68 minutter da Gary Purchea smadrer bolden i mål. Det bliver 4-0 i 73 ved Simon Blohm og til sidst 5-0 i 83, da Patrick Broholt Nielsen lukker det hele af.

Der skal lyde en stor ros til holdet, som totalt holder vores aftaler og oplæg så det hele ender med en ydmygelse af B67. Der skal også lyde en stor ros til dommeren, som kom tidligt og var velforberedt og dømte en flot kamp.

Vi ligger nu nr. 1 med 3 runder igen, og en imponerende målscorer på 48-10. I næste runde venter endnu en af de fede kampe, når vi på lørdag kl. 13 skal en tur til Rødkærsbro. Et hold vi slog i første kamp, dog alt for stort i mine øjne. Så der venter os en svær kamp, men kan vi levere og fighte for hinanden så er der bestemt muligheder der.


Hele holdet skal roses for en disciplineret indsats som pillede B67 fra hinanden. Scott Rosser, Brian Pedersen og Simon Blohm var nok dem der gjorde det bedst og betød mest. Tobias Filtenborg og Kenneth Bjertrup skal også roses, de sad tætte i deres markeringer.


Til sidst en stor tak for den flotte opbakning.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=716642&poolid=277947