Serie 3: Vi er kommet godt i gang

14. august 2017

Vi er kommet godt igang med efteråret 2017! Vi har nu trænet 3 gange og spillet 2 træningskampe og resultatet har indtil videre været meget tilfredsstillende. Træningerne har været med høj intensitet, god kvalitet og super humør hos alle drengene. Træningskampene har også været godkendte, på trods af en del afbud pga ferie og Skanderborg, har vi kunne stille 2 stærke hold og vi har fået meget ud af det taktiske fokus punkt. Samtidig har vi vundet kampene henholdsvis 4-0 og 4-1!
Vi fik også set hvem der er i superform, hvem der er lige ved at være der og hvem der skal arbejde hårdt de næste uger. På spillersiden er vi antalsmæssigt på samme antal. Vi har desværre mistet vores kreative omdrejningspunkt Mikkel Andersen til en slem ankelskade og jeg tror ikke vi ser ham i efteråret desværre. Så har Nick Thøgersen mistet lysten en smule, så han vil nøjes med en smule træning og spille med for Lars på serie 5 holdet. Vi har fået Frederik Buus Søgaard tilbage fra København og han har allerede vist at han stadig er en kvalitetsspiller, han vil helt sikkert hjælpe holdet frem mod et flot efterår. Så har vi fået Daniel Holmelund op på 1. holdet efter et år med manglende lyst til bold på 1. holdet, og vi må sige at han har meldt sig ind i kampen og startpladserne med 5 mål i de to træningskampe, så det bliver spændende at følge hans udvikling de næste par mdr.
Puljen ser umiddelbart ekstrem svær ud, vi har de samme stærke hold som Lemming, Silkeborg KFUM, Silkeborg Boldklub og Ans IF, alle hold som var med i toppen til det sidste i foråret, så har vi fået Bjerringbro ned fra serie 2 og de er altid sværer at spille mod og har nærmest overflod af dygtige unge spillere. Funder er kommet op fra serie 4 og så skræmmende stærke ud i foråret hvor de smadrede alt modstand, til sidst har vi Sdr. Rind/Vinkel, som har ligget i midten af deres serie 3 pulje de sidste par sæsoner, det er et hold med den rigtige indstilling og som på dagen kan slå alle hold i puljen. Så det ligner en pulje hvor der skal være fuld fokus på hver kamp hvis man ikke skal til at slås for at undgå nedrykning.
Vi starter med 3 ekstremt svære udekampe, først Ans så hedder det Bjerringbro og til sidst KFUM. Så vi får hurtigt et pejlemærke for hvilken retning pilen peger og hvilken ende vi skal kæmpe med i!
Håber at se rigtigt mange af jer på stadion og diverse sidelinjer i løbet af efteråret, drengene nyder jeres opbakning og glæder sig til at ta fat på den nye sæson.
Mikkel Rasmussen.