Serie 3-sejr over Silkeborg KFUM

21. juni 2017

Lørdag blev en fantastisk dag på Fårvang Stadion, dog uden det helt store klimaks! Scenen var sat til en fantastisk dag, Fårvang kunne for første gang i mange år spille med om oprykning til serie 2 på allersidste spilledag. Vi vidste godt at chancen for at rykke op var meget lille og teoretisk, men vi var alle stolte over at have muligheden. Scenen var som sagt sat med lækkert solskin og mange folk på lægterne til en kamp, hvor Silkeborg KFUM kunne sikre sig oprykning ved en sejr.

Vi var en anelse nervøse for kampen, da vi sidst mødte KFUM fik vi en snitter på 5-0 og i perioder så ekstremt skidt ud, samtidig med vidste vi at de kom med et forstærket hold, hvor der var en del nye offensive spillere fra deres jyllandsserietrup med, så vil ville få hænderne fulde.

Så da vi til den sidste træning inden kampen fik to skader på Mikkel Andersen og vores anfører Andreas Springer Nielsen var vi lidt presset, men vi fik hevet to spillere op fra 2. holdet og begge leverede et godt indtryk. Vi fik sat holdet rigtigt op til kampen, vi ramte den rigtige taktik til opgøret og spillerne var klar og fulgte taktikken til fulde.

1. halveg sad vi flot på, vi var dejligt aggressive og havde held med at stoppe deres tålmodige opspil. Samtidig med var vi farlige på både dødbolde og vores omstillinger, vi kommer foran 1-0 på en lille fejl af deres målmand, men dejligt at se Tobias Dahl tilbage som målscorer, vi var fortjent foran, her efter tager KFUM lidt over og vi var efter dem i løb og afleveringer, de bliver dog aldrig rigtigt farlige. I stedet får de to advarsler på kort tid og det gav os momentum tilbage og vi får scoret endnu et mål kort inden dommeren fløjter til pause. En super flot halveg mod et ekstremt stærkt KFUM hold, en halveg hvor de blev mere og mere frustreret og ikke kunne finde nøglen til at knække et stærkt spillende Fårvang hold.


I pausen snakkede vi meget om at fortsætte med at være aggressive og stadig turde spille med bolden, det var vigtigt at vi forsøgte at holde initiativet i opgøret. Desværre skete det som ikke måtte ske, nemlig at de reducerer til 2-1 kort inde i halvegen og det gav drengene et dyk i selvtillid og 2. halveg blev aldrig rigtigt vores, men drengene kæmpede og fightede flot halvegen igennem, stor ros for den indstillingen de lagde for dagen. Men på det helt rigtige tidspunkt fik vi en god omstilling hvor en stærkt spillende Tobias Dahl spillede Daniel Holmelund helt fri og han scorede flot og sluttede med en flot flikflak og saltomortaler foran vores fantastiske publikum.

Der efter var det så vores tur til at modtage gulekort og vi blev derfor presset helt ned i eget felt, så de sidste 10-15 minutter var ren skyttegravskrig, hvor vi forsøgte at parrere alle de slag KFUM kom med. Det lykkes dem da også at reducere til 3-2 men flere mål kom der ikke selvom de ramte træværket 2-3 gange de sidste 10 minutter.


Så vi kunne i mine øjne fortjent række hænderne i vejret og juble over en flot kamp og et super resultat. Desværre var det ikke nok til oprykningen da det endte med en B74 sejr i Resenbro. Dejligt at kunne slutte en absolut godkendt sæson af med en flot kamp og et dejligt resultat.

Der skal lyde et stort TAK til de mange fremmødte publikummer, det var en stor oplevelse for drengene og de 3 trænere....


Vi kunne i øvrigt fortjent kåre Martin Lovring som forårets profil efter et stærkt forår, det lover godt for efteråret med de præstationer som både han og holdet har leveret.

God sommer til jer alle!

Mikkel Rasmussen