Serie 3: God weekend - vi ligger nr. 1

10. juni 2018

Fårvangs serie 3 hold gjorde sin pligt og vandt 2-0 hjemme lørdag eftermiddag over HOG Hinnerup. Da Silkeborg Kammeraterne søndag eftermiddag tabte 2-3 til Lemming er Fårvang tilbage på 1. pladsen.


En kamp der skulle vindes. Sådan var status forud for lørdagens kamp. Pointtabet sidste weekend betød at vi for første gang i sæsonen havde mistet førstepladsen. Michael Sørensen og Simon Refsgaard var begge skadet, sidstnævnte sad dog på bænken og spillede de sidste 5 minutter.


Det blev en kamp som Fårvang satte sig fuldstændig på i 1. halvleg og Hinnerup kom til at stå meget defensivt, mens Fårvang kørte bolden godt rundt. Den største chance tilfaldt Tobias Dahl, men han sendte bolden forbi mål og derudover var der en række hjørnespark, som gav farlige situationer. Det var især Mathias Nielsen der svingede taktstokken på Fårvangs midtbane, men det var 0-0 ved halvleg.


Kort ind i 2. halvleg kom Fårvang foran, da netop indskiftede Daniel Holmelund headede et frispark fra Mathias Nielsen i nettet. Det kom i forlængelse af, at Hinnerup havde haft en friløber, som Tim Arne Sørensen imidlertid mesterligt reddede.


Det lignede en 1-0 sejr, men kort før tid blev det 2-0, da topscorer Simon Bruun headede bolden i mål efter en god aflevering fra Tobias Dahl.

Træner Lars Dahl fremhævede efter kampen forsvaret for igen at stå meget solidt og der er fremdeles kun scoret 10 gange mod os i 12 kampe.

Fidusen gik dog til den hårdtarbejdende anfører Andreas Springer.


Søndag eftermiddag kom den store bonus så, da SKS tabte 2-3 til Lemming.


Weekendens resultater medfører, at Fårvang kan rykke op i serie 2, hvis det lykkedes at hente 4 points i de 2 sidste kampe. Første opgave er lørdag i Lemming.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=596417&poolid=269236