Serie 3: Fårvang smed førstepladsen i bageovnen i Tilst

3. juni 2018

Lørdag eftermiddag i 30 graders varme skulle Fårvangs tophold i serie 3 på udebane mod tst fra Tilst. En kamp vi forhånd frygtede lidt, da holdet i første kamp virkelig bød os op til dans. Desværre har samme Tilst-hold også gjort sig uheldigt bemærket ved i sidste uge at melde afbud til sin udekamp mod Silkeborg Kammeraterne som vi duellerer med om oprykningen. En fuldstændig useriøs handling af en klub med 4 seniorhold.

Kampen i Tilst blev lige så tæt og hård som ventet. Varmen i sig selv blev en stor modstander og desværre havde kampens dommer heller ikke sin bedste kamp og det gav sig udslag i en noget ujævn kamp med masser af gule kort, frustrationstilråb og små hævnakter. Som tilskuer ikke noget kønt syn.


Fårvang kom foran efter 11 minutters spil. Efter et hjørnespark begik hjemmeholdet straffespark på Martin Lovring og Emil Kroman scorede. Herefter kom gæsterne frem til flere store chancer, ofte efter fejl fra Fårvangs side og netop efter en fejl fik tst fortjent udlignet 5 minutter før pausen. Kort tid efter trak Simon Bruun et uforståeligt gult kort, men det sluttede 1-1 ved halvleg.


Et kvarter ind i 2. halvleg tabte Fårvang igen bolden midt på banen og tst slog contra og scorede et fint mål til 2-1. I perioden herefter var stemningen på kogepunktet og Fårvang gik over til at hælde en del bolde ind i feltet i et forsøg på at udnytte sin fysiske styrke til at score. Det kom da også til adskillige chancer og i flæng kan nævnes forsøg fra Andreas Springer, Michael Sørensen, Simon Bruun, Emil Kromann og Mathias Nielsen. Hele tiden lurede tst på contra og da Fårvangs målmand Tim Arne Sørensen med 5 minutter igen blev vist ud med gult kort sammen med og efter en batalje med en tst-angriber synes alt håb ude. Martin Lovring blev sendt på mål, og Fårvang fik fortsat store chancer efter dødbolde. Det var dog først dybt inde i overtiden at Martin Sørensen fik udlignet til 2-2, hvilket blev kampens resultat.


Nøgternt set var det et retfærdigt resultat og stillingen i toppen er nu den, at SKS har overtaget førstepladsen med 3 kampe igen, der er dog kun 1 point ned til Fårvang.


Michael Sørensen var Fårvangs bedste og fik fortjent fidusen.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=596411&poolid=269236


Næste kamp er lørdag kl. 13.30 hjemme mod Hinnerup.