Serie 3: Fårvang oven på efter 2-1 ude over Silkeborg B

11. april 2017

En resultatmæssig skuffende premiere mod B74 blev fulgt op med en flot sejr på udebane mod Silkeborg Boldklub. Premieren mod B74 bød på et trist nederlag. En kamp hvor spillet ikke var der hvor vi gerne vil have det til at være, men hvor vi producerede chancer nok til at vi burde have fået point ud af kampen. B74 kom med præcis det, vi havde forventet, men spillerne havde glemt hvad vi havde snakket om inden kampen og det gjorde, at vi var efter i næsten alt i 90 min.

B74 havde bolden mest i 1. halvleg og scorede på deres to eneste chancer, mens vi tillod os at brænde et par direktører og en stor hovedstødsmulighed. Efter pausen sætter vi lidt mere tryk på kedlerne og forsøgte at få sat udligningen i kassen, men igen brændte vi et par store muligheder og da vi så åbenbart ikke kan finde ud af at kommunikere i de bagerste geledder, så forærer vi dem en scoring til resultatet 3 - 1. Vi har et par gode chancer efterfølgende, men bolden vil ikke ind, så vi måtte noget triste gå fra banen med et nederlag, hvor modstanderne bare ville det mere end os og var skarpe, når de havde chancerne.

Weekenden efter skulle vi så prøve at komme tilbage på sporet igen, forsøge om vi kunne finde tilbage til vores normale gode organisation og få omsat vores chancer til mål. Vi snakkede inden kampen om at stå sammen, være klar i duellerne og skulle udstråle, at vi ville det mere end SB. Et hold som i øvrigt er et godt hold og som vi uanset hvad, skulle spille op til vores bedste for at vinde over.

Vi starter kampen godt og får en friløber efter kort tid, men Andreas Springer sparker lige på keeperen, så stadig ingen mål. Så tager vi en blunder på 10-15 min hvor kampen kunne have været slut, først laver Nick Thøgersen et klodset straffespark, som heldigvis bliver nappet af en stærkt spillende Brian Læborg i kassen, der næste kunne vi have fået et rødt kort for en nødbremse, men dommeren nøjes med et gult kort. Så spillede vi en SB-spiller fri til en chance, og så var var vi bagud 1-0! Vi kommer dog fint tilbage og 200-kampsjubilaren Simon Blohm header os flot tilbage i kampen inden pausen, så der stod 1-1.

I 2. halvleg var vi mere styrende og holdt fint SB fra chancer, og vi havde på linjen en fornemmelse af, at vi nok skulle vinde kampen og heldigvis fik vi ret. Tobias Dahl slipper alene igennem og scorer til kampens resultat 2-1 til Fårvang-drengene.

Resten af kampen gik med at parere SB's forsøg på at trykke på for en udligning, men vi stod igennem og tillod os ovenikøbet at brænde et par store muligheder for at lukke opgøret. Så det var en flok lettede drenge der kunne nyde en kold øl efter kampen og hylde vores 200-kampsjubilar Simon Blohm.

Simon vil blive hædret efter kampen på torsdag mod Hammel, så mød op og hjælp med at gøre dagen festlig for ham.

Torsdag står den på lokalopgør mod Hammel GF, et hold som vi burde kunne spille lige op med, men også et hold som på dagen kan slå alle i rækken. De er kommet flot fra land med 4 point i de to første kampe, og de ser stærke ud. Men lokalopgør har det med at leve deres eget liv, så vi skal være klar og følge den plan, vi har lagt for kampen. Gør vi det, så skal vi spille med om sejren. Håber at se mange af jer på linjen til opgøret, da vil rigtigt gerne vil have 3 point mere til kontoen.

Mikkel Rasmussen.