Serie 3: Fårvang åbnede sæsonen med sikker sejr

3. april 2018

Hammel var værterne i et decideret lokalopgør, da Fårvangs serie 3 hold under den nye træner Lars Dahl efter en 3-måneder lang træningsopstart endelig kom i kamp.

Godt og vel 50 tilskuere fra Fårvang havde fundet vej til kunstgræsbanen i Hammel, hvor Fårvang kunne præsenterede en debutant i skikkelse af den tidligere Kjellerup-målmand Tim Arne Sørensen. Mathias Nielsen skulle have haft comeback efter 2 sæsoner i Kjellerup, men grundet en mindre skade gled han ud af den 15 mands store trup. Resten var velkendte navne, der alle – bortset fra Mathias Schläger og Simon Sørensen – har spillet ungdomsfodbold i Fårvang.

Kampens indledning bar præg af, at det var første kamp. Spillet var nervøst og der var flere fejl end normalt og spillet nåede ikke de samme højder som i sidste uges træningskamp mod Brædstrup. Fårvang kom dog foran efter 16 minutters spil, da Simon Bruun flot headede en lige så flot aflevering fra Simon Sørensen i netmaskerne. Der var enkelte optræk til flere mål i begge ender og i et par situationer, måtte Fårvang love for sin debuterende målmand Tim Arne Sørensen.

Hammel chokstartede 2. halvleg med en scoring i 1. minut, men derfra stod der Fårvang og ikke mindst Simon Bruun på resten. Først fremtvang han et straffespark, som Emil Kromann scorede på. Kort tid efter trak han et gult kort og i de efterfølgende 10 minutter scorede han kampens 2 sidste mål.

Fårvang kunne herefter sikkert køre en 4-1 sejr i land mod et ellers ikke ueffent Hammel-mandskab. 20-årige Simon Bruun, der spillede sin kamp nr. 70 løb naturligvis med fidusen – det blev med 13 ud af 16 stemmer.

Lars Dahl var efter kampen tilfreds med at Fårvang kunne sætte tingene på plads efter en lidt famlende 1. halvleg og at man i 2. halvleg kunne se, at den hårde træning gav sig udtryk i fysisk overskud.

Se matchfacts fra kampen her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=316863&poolid=269236

Næste kamp er på lørdag kl. 12.00 ude mod Silkeborg Kammeraterne.