Serie 3: 4-1 sejr over Hammel GF

20. april 2017

Påsken startede med 3 fortjente point til Fårvangs serie 3 drenge

Torsdag skulle vi møde lokalrivalerne fra Hammel GF hjemme i Fårvang. Vi vidste at Hammel ville stille med en del af den gamle garde, spillere som har udgjort 1. holdet i Hammel i mange år, men som med tiden har fået familie og andre prioriteter i livet, men stadig spillere som snildt kan gøre ondt på de hold, som er i vores pulje.

Vi var opmærksom på specielt deres to frontangribere Bjørn Helbo og Peter Niebuhr, to fysisk stærke angriber som gerne vil udnytte rummet mellem vores forsvar og angreb. Så vi havde lagt Emil Kromann lidt dybere i banen end vi normalt ville ha gjort.

1. halvleg blev en rodet affære, hvor vi ikke fik sat vores spil ordenlig op og vi måtte ty til lange bolde for at komme til chancer. Kampen startede med en kæmpe mulighed til Hammel som Brian Læborg tog sig flot af og vi kunne på det efterfølgende angreb ha scoret efter et hjørnespark ved Martin Lovring.

Der skulle dog kun gå 6 - 7 min før Blohm på et flot flugter kunne bringe os i front. Der efter satte vi os på opgøret og på trods af skidt spil kunne vi fortjent gå til pausen med 2 - 0 efter Mathias Andersen afsluttede et flot opspil fra Molle og Kenneth Bilde Sørensen.

2. halvleg blev noget bedre rent spilmæssigt og vi havde da også halvlegen igennem en god fornemmelse af at vi kunne øge føringen og vinde kampen. Vi kommer da også til en del halve muligheder, men der skulle et straffespark til før vi kom på 3 - 0, Simon Blohm sparkede hårdt i samme side som målmanden valgte, men han kunne ikke holde bolden ude og vi kunne juble over scoringen. Vi holdte Hammel fint fra store muligheder og Brian Læborg havde en stille halveg på kontoret, dog fik Hammel et noget tyndt straffespark, som Bjørn Helbo sikkert omsatte til 3 - 1.

Vi fik en del omstillinger sidst i opgøret og det blev også efter et mønsterangreb at Simon Sørensen afgjorde kampen til resultatet 4 - 1. Vi må konstatere at vi ikke på nogen måder nåede vores normale niveau, men det må også siges at kunne vinde grimt når spillet ikke kører er fint, vi sætter endnu 3 point ind på kontoen og glæder os til de næste kampe.

Tak for opbakningen til alle dem der var troppet og heppede på drengene.