Serie 3: 3-0 sejr over Resenbro

21. april 2017

Tirsdag aften kl. 18.30 på Linå stadion skulle Fårvang-drengene forsøge at følge op på to flotte sejre mod henholdsvis Silkeborg Boldklub og Hammel GF. Modstanderen var fra Resenbro som pga omlægning af deres bane, havde fået lov at låne Linå Stadion. Vi vidste godt inden opgøret at det ville være et meget ungt hold vi skulle møde, et hold som med teknik, hurtighed og løbevillighed var rykket fra serie 6 op til serie 3 på halvanden sæson. Så fokus var inden kampen på at vi skulle få dem ud at løbe en masse, mens vi rent fysisk skulle kyse dem kampen igennem. Samtidig skulle vi beskytte vores bagrum mod deres hurtige folk i front.

Vi lykkedes langt hen af vejen med det hele, dog manglede vi en del i pasningsspillet i 1. halvleg, hvilket gav nogle farlige omstillinger imod os. Vi får en udmærket start på kampen, dog mangler vi at få spillet os helt frem til en chance og det bliver til lige ved og næsten, et scenarie som jeg frygtede inden kampen, heldigvis fik vi en hurtig scoring da en meget stærkt spillende Michael Sørensen tager sagen i egen hånd og knalder et langskud op i det ene målhjørne. Det gav lidt ro på holdet og ikke mindst i trænerens mave.

Resten af halvlegen forløb uden de store chancer, men vi fik de unge utrænede drenge ud at løbe efter klatten, hvilket var en god ide, da vi efter pausen fuldstændigt styrede begivenhederne fra start til slut, Resenbro var løbet tør for kræfter og vi kunne spille rundt med bolden og være farlige på næsten alle vores angreb.

Specielt vores hurtige sideskift var svære for dem og vi får da også to mål yderligere på den konto, først når Simon Sørensen en bold på baglinjen og sender den ind til Simon Blohm som koldt sender den i kassen til 2 - 0. Der skulle næsten en kopi til for at vi kom på 3 - 0 da Simon Bruun kommer igennem på højrekanten og ligger bolden ind til selv samme Blohm som igen omsatte chancen til det endelige resultat 3 - 0.

Vi kunne dog godt have vundet en del større, da vi missede en del muligheder, men 3 point kom ind på kontoen og det er det vigtigste. Ikke den kønneste kamp vi har spillet i min tid i klubben, men banens dårlige stand taget i betragtning, så var det tilfredsstillende. Vi tillod ingen store muligheder, så vikarierende keeper Mads Frandsen havde en stille dag på kontoret.

Nu gælder det om at holde momentum, så en god træning torsdag, så skulle vi gerne være klar til at spille lige op med oprykningsfavoritterne fra Lemming på lørdag i Fårvang.

Igen var der mødt rigtigt mange op for at støtte drengen, stort tak for det.

Mikkel Rasmussen