Serie 2: Slutter sæsonen med 0-0

4. november 2018

Fårvang spillede i sæsonens sidste kamp i Frederiks mod Alhedens IF. Der var ingen ændringer på holdet i forhold til sidste kamp mod Tjele Vest Sport. Mathias Schläger spillede i øvrigt sin kamp nr. 100 for Fårvang.

Der var ikke det store på spil, dog kunne Fårvang blive alt fra nr. 2 til nr. 5. Det blev Fårvang der satte sig på spillet og dominerede første halvleg, men det var nærved og næsten for Simon Bruun og Tobias Dahl. Alhedens IF kom ikke frem til det store inden pausen.


I anden halvleg bølgede spillet mere frem og tilbage, og der var en del chancer i begge ender. Fårvangs største tilfaldt Martin Lovring, men hans hovedstød tog underkanten af overliggeren. Tim Arne Sørensen stod godt på mål for Fårvang og greb fint ind overfor de chancer som Alhedens IF tilspillede sig.


Det hele endte 0-0 og det betyder at Fårvang slutter på en flot 3. plads.


Fårvangs bedste spiller var igen Michael Sørensen og han fik da også senere på aftenen præmien som årets spiller ved fodboldafslutningen i klubhuset.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476387&poolid=277856