Serie 2: Nederlag til Kjellerup IF

19. februar 2019

Mandag aften på kunstgræs i Kjellerup indledte Fårvangs serie 2 rækken af træningskampe. Modstanderen var Kjellerups divisionsreserver fra serie 1, de rykkede i efteråret ned fra jyllandsserien.


Cheftræner Lars Dahl havde valgt at tage 16 mand med til Kjellerup og på samme tidspunkt havde Lars Velling hjemme i Fårvang 29 mand til træning, så de to trænere kan være meget tilfredse med ”udbuddet” af spillere. I forhold til sidste sæson er Andreas Springer skiftet til Funder og til aftenens kamp var der to nye spillere med, Christoffer Hoppe fra Silkeborg KFUM og Masud Turkzeban fra Fuglebakken. Herudover var kortene blandet en del, Emil Kromann spillede i midterforsvaret og Martin Lovring startede som angriber.


Det blev en kamp på Kjellerups præmisser, de demonstrerede kampen igennem, at de dels har trænet i længere tid end Fårvang og dels har de en masse dygtige spillere og det er da også Lars Dahls forventning at Kjellerup bliver tophold i serie 1.

Især i 1. halvleg stod Fårvang fint defensivt og vores målmand – den tidligere Kjellerup-keeper Tim Arne Sørensen hindrede at nederlaget blev større end 0-2. Målene blev scoret i 38. og 52. minut.


Efter kampen var det – på trods af resultatet – en tilfreds træner Lars Dahl: ”Vi gør det godt mod en rigtig stærk modstander”. Han fremhævede flere spillere, Martin Sørensen der fik comeback efter en længere skadespause og Emil Kromann gjorde det godt i midterforsvaret. Michael Sørensen fortsatte de gode kampe fra efteråret og var vel Fårvangs bedste mand denne aften. Man må heller ikke glemme Tobias Filtenborg, der normalt spiller på andetholdet, men har smidt 13-14 kg siden efterårssæsonen og han ligner en spiller der kan komme i spil til serie 2. Simon Bruun blev også fremhævet for en god arbejdsindsats.


Fårvangs startopstilling:
Tim Arne Sørensen – Kenneth Bilde, Martin Sørensen, Emil Kromann, Mathias Schlâger – Christoffer Hoppe, Michael Sørensen, Mathias Nielsen, Simon Sørensen – Simon Bruun, Martin Lovring.

I 2. halvleg kom følgende spillere på banen: Johan Kromann, Tobias Filtenborg, Mathias Andersen, Frederik Buus, Masud Turkzeban.


Næste træningskamp er på lørdag kl. 12.30 på kunstgræsbanen på Marienlund (det gamle Silkeborg Stadion). En ny svær kamp venter – Lemming IF, der også er nedrykkere fra jyllandsserien.