Serie 2: Kollektiv offday da Fårvang tabte til Skals

30. september 2018

Lørdag eftermiddag var det top mod bund, da rækkens nr. 2 Fårvang hjemme mødte Skals, der lå nr. 8 og sidst inden opgøret. Det stod dog hurtig klar, at det var et topmotiveret udehold der gik efter sejren og allerede i kampens indledning ramte de stolpen på et frispark.

Senere i kampen ramte Skals overliggeren efter forvirring i hjemmeholdets forsvar. Der var dog også enkelte chancer i den anden ende, hvor den største tilfaldt Tobias Dahl. Men alt i en noget sløv 1. halvleg fra Fårvangs side og man var ret beset ikke uheldige med at gå til pausen med 0-0. Det var et noget andet veloplagt Fårvang-hold der kom på banen efter pausen, men et gult kort til Tobias Dahl et kvarter ind i halvlegen var stærkt medvirkende til at afgøre kampen, da Skals udnyttede overtallet til at score 2 gange.

Skals bevarede initiativet kampen ud, det blev ganske vist til en reducering til 1-2 ved Frederik Buus, men Fårvang kom aldrig tæt på udligningen.


Skals kunne fortjent tage hjem med de 3 points, mens der er grund til selvransagelse hos Fårvang, hvor der blev brugt lidt for meget tid på at kommentere dommerens kendelser, der ganske vist ikke altid var hjemmeholdet venlig stemt.


Fidusen gik til Mathias Schläger.


Næste kamp er fredag på udebane mod Bjerringbro.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476113&poolid=277856