Serie 2: Fårvang godt i gang – sejrsmål i sidste minut

18. august 2018

Efter 25 års fravær sæsondebuterede Fårvang i serie 2 fredag aften med en udekamp i Skals. Fårvang måtte stille op uden Simon Refsgaard og Martin Sørensen der begge er skadet.


Kampen skulle afvikles på en bane der bar præg af sommerens tørke og derudover var banen meget langhåret. På trods af de svære vilkår forsøgte Fårvang kampen igennem at spille bolden rundt.


Det var også Fårvang der satte sig på spillet fra start og man spillede en fornuftig 1. halvleg, men der gik lang tid inden man kom frem til chancer og de muligheder der opstod i 1. halvleg var primært i forbindelse med dødbolde. Dog havde Mathias Nielsen et farligt langskud der var tæt på at gå ind. I stedet for kom Skals foran da Tim Arne Sørensen tabte et skud for fødderne af en Skals-angriber. Det var derfor 1-0 ved pausen.


Efter pausen satte Fårvang sig tungt på kampen, ja man kan måske tillade sig at sige at Skals blev kørt efter pausen og midt i halvlegen kom den meget fortjente udligning, da Michael Sørensen headede et hjørnespark i mål.

I denne periode var Skals nærmest ikke i nærheden af Fårvangs mål, men alligevel var Fårvang-lejren ved at indstille sig på uafgjort. Ikke mindst da Emil Kromann sparkede en stor chance over fra tæt hold. Men da uret var tæt på 90 minutter kom det vitale mål. Tobias Dahl sparkede bolden flot i mål efter aflevering fra aftenens store Fårvang-spiller Mathias Nielsen (10 stemmer til fidusen).

Tilbage står at Fårvang kan blive et ubehageligt bekendtskab for mange etablerede serie 2-klubber. Formen er god og der blev arbejdet stenhårdt i 90 minutter.


Næste kamp er onsdag kl. 18.30 hjemme mod Bjerringbro.


I fredagens 3 øvrige Fårvang-kampe gik det således:

Serie 5,1 vandt 5-0 ude over Sdr. Rind. Der var 3 mål af Simon Blohm og 2 af Andrea Ceravolo. Der var fidus til debutanten Scott Rosser, der er kommet til klubben fra JAI i Aarhus. Der blev også 34 minutters debut til 17-årige Nikolaj Miller, der er vendt tilbage fra Hammel.


Serie 5,2 imponerede med 5-2 ude over Låsby. En sejr der primært kom i hus via storspil i målet af Thomas Kudsk Jensen, han fik da også 13 stemmer til fidusen. Amihaiesi Gabriel-Daniel scorede 2 mål. De 3 øvrige blev sat ind af Kasper Huusmann, Catalin Spataru og Florin Pascal.


Tidligere på dagen vandt det nyoprykkede U15-drenge hold lokalopgøret mod Hammel. Det var med cifrene 2-1 og målene blev scoret af Sebastian Isen og Alessio Armato. Fårvang måtte love for sin målmand Thomas Nielsen, der reddede to friløbere i slutningen af kampen. Desværre udgik Mads Grave med en skade til sidst. En god indstilling, der viser at holdet kan være med i Liga 3.