Sejrsstimen fortsætter: Fårvang vinder 3-2 over Lemming

6. maj 2018

Efter 5 sejre gjaldt det lørdag eftermiddag sæsonens kun 2. hjemmekamp for Fårvangs serie 3-hold, Lemming kom på besøg i rigtig flot fodboldvejr til en kamp på en veltrimmet bane. Fårvang stillede med nogenlunde uændret opstilling, dog var der afbud fra Mathias Andersen og Mathias Nielsen er stadig skadet. Det blev en kamp lidt som dag og nat, hvor Fårvang leverede en god 1. halvleg, men var tæt på at sætte det hele over styr til sidst.


Efter en fin Lemming-indledning kom Fårvang foran i det 9. minut på en indøvet frisparksdetalje, hvor Michael Sørensen headede bolden i kassen, afleveringen kom fra Tobias Dahl.

Samme Tobias Dahl var på spil igen kort tid efter, da han flot sparkede en lige så flot aflevering fra Simon Bruun i mål. I det 37. minut synes kampen lukket, da det blev 3-0, da topscorer Simon Bruun drev gæk med Lemming-forsvaret og smukt scorede sit 8. mål i sæsonen.

Om det var varmen eller det var tirsdagens pokalkamp der sad i benene på Fårvang-spillerne vides ikke, men der blev vendt op og ned på tingene i 2. halvleg. Lemming fik reduceret på straffespark efter 60 minutter og Fårvang fik ikke lukket kampen, selv om der var flere store chancer for at øge til 4-1.

Begge midterforsvarere, 2 x Martin (Sørensen og Lovring) måtte gå ud med skader og da Lemming fik reduceret til 2-3 i 86. minut kom der lidt nerver på til sidst.

Det hele sluttede dog 3-2 til Fårvang og dermed står man med maksimumpoint – 18 for 6 kampe og en komfortabel førsteplads.

Venstre back Mathias Schläger fik Fårvangs fidus.


Se kampfakta her:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=316885&poolid=269236


Næste kamp er en udekamp og spilles allerede onsdag aften kl. 19.00, hvor Silkeborg Boldklub er modstanderne.