Sejr over Hammel – Fårvang er klar til topkamp 2. pinsedag

16. maj 2018

På en meget varm aften havde 85 tilskuere fundet vej til lokalopgøret i serie 3 mellem Fårvang og Hammel. I toppen har Fårvang og Silkeborg Kammeraterne skilt sig ud. Omvendt har gæsterne på trods af en øjeblikkelig sidsteplads ikke langt op til de foranliggende hold.

Det blev en 1. halvleg med Fårvang i førersædet, men Hammel gjorde rigtig fin modstand. Vi skulle hen til slutningen af halvlegen før end kampens enlige mål faldt. Simon Sørensen kom fri i højre side og topscorer Simon Bruun scorede via den ene stolpe.

I 2. halvleg lagde Fårvang tryk på og kom frem til mange store chancer. Simon Bruun, Emil Kromann, Martin Lovring og Daniel Holmelund havde alle gode muligheder for at lukke kampen. I det hele taget spillede man i den periode noget rigtig fint fodbold og Hammel var ved at løbe tør for kræfter.

Et gult kort til Martin Lovring i 83. minut gav imidlertid uro i forsvaret og Hammel nåede på en af sine få chancer i kampen at ramme overliggeren.

Det hele sluttede 1-0 til Fårvang, der beviste at man er ved at udvikle sig til en flok vindere, og igen stod man rigtig godt defensivt.

Simon Sørensen fik fidusen efter en kamp med mange løb og gennembrud på højre-kanten.

Der kigges nu frem mod det store topbrag 2. pinsedag mod Silkeborg Kammeraterne. Kampen spilles kl. 13.30 i Fårvang og er en kamp som udeholdet er pisket til at vinde, hvis de vil holde trit med Fårvang.

Se kampfakta her:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=596400&poolid=269236