Mikkel Rasmussen stopper i Fårvang

12. maj 2017

Fodboldbestyrelsen modtog i sidste uge et ønske fra Mikkel Rasmussen om at stoppe som førsteholdstræner i klubben efter forårssæsonen. Det er et ønske, som klubben har imødekommet. Mikkel Rasmussen havde oprindeligt en kontrakt der løb frem til udgangen af 2018, og hans første kontrakt med klubben startede 1. januar 2015.


Mikkel Rasmussen udtaler følgende:

Jeg har været rigtig glad for min tid, som træner i Fårvang. Det er en fantastisk klub, hvor der er fokus på både det sociale og sportslige. Klubben er i mine øjne kendetegnet ved et ufatteligt stort engagement fra en lang række personer.


Når jeg stopper smiler jeg med det ene øje, da jeg nu får mere tid til min familie og en mindre stresset hverdag. Med det andet øje græder jeg, da jeg kommer til at savne de dejlige spillere, min holdleder Steen og de andre personer omkring seniorholdene.


Jeg vil gerne takke alle i klubben, for den behandling jeg har fået i al min tid i klubben. Jeg er blevet taget godt i mod fra første dag, og jeg håber også, at jeg i fremtiden får mulighed og tid til at komme på Fårvang Stadion.


Formand Ole Frandsen udtaler følgende:

Vi er i bestyrelsen rigtig ærgerlige over, at Mikkel har ønsket at stoppe nu. Samtidigt respekterer vi hans beslutning, og vi ønsker at hjælpe ham ved at finde en ny førsteholdstræner til at afløse ham.


Mikkel har gjort et rigtig godt stykke arbejde som træner i klubben. Sportsligt har han leveret gode resultater, og med ham som træner har vi spillet med i den sjove ende i serie 3. Jeg vil også fremhæve hans gode menneskelige egenskaber, da han har været rigtig god til at tale individuelt med spillerne. Sidst men ikke mindst, har han også været god til at opfordre spillerne til at deltage i forskellige aktiviteter i klubben, ligesom han selv har deltaget.


Vi har altid bakket 100 % op om Mikkel og ønsker ham held og lykke i fremtiden, og håber at se Mikkel som gæst på Fårvang Stadion i fremtiden.


Bestyrelsen håber snarest muligt at kunne præsentere en ny førsteholdstræner til efterårssæsonen.