Lars Dahl tager nyt Fårvang-nederlag på sin kappe

28. oktober 2018

I sæsonens næstsidste kamp mødte Fårvangs serie 2 hold på hjemmebane Tjele Vest Sport i en kamp, der i bedste fald kunne udløse en 2. plads.

Der var en del ændringer i forhold til den normale startopstilling. Småskadede Mathias Nielsen og Simon Refsgaard er sendt på tidlig vinterferie og den normale anfører Andreas Springer startede på bænken. Rumænske Purcea Gary fik sin første startplads, det var helt på toppen, mens Fårvangs førsteangriber Simon Bruun i dagens anledning spillede på midtbanen.


På trods af de mange ændringer spillede Fårvang en rigtig fin første halve time og den fortjente belønning kom allerede efter 6 minutter. Simon Sørensen scorede på hovedstød efter at Simon Bruun havde forlænget. Der var et andre gode Fårvang-forsøg, og den nye angriber Purcea Gary gjorde en god figur.

Tjele Vest Sport arbejdede sig stille og roligt ind i kampen og omkring den halve time scorede gæsterne til 1-1. Holdets højre back havde vovet sig langt frem og han sendte bolden i en bue ind over Tim Arne Sørensen.


I pausen sendte Lars Dahl tre nye spillere på banen og det kneb med de mange rokeringer at fastholde momentum fra starten af kampen og efter 65 minutter scorede Tjele Vest Sport til 2-1.

I overtiden satsede Fårvang med alle mand – inklusive Tim Arne Sørensen – fremme ved et hjørnespark. Det gav bagslag og Tjele Vest Sport kunne på en hurtig contra score i et tomt mål til en fortjent 3-1 sejr.


I en kamp, hvor kampens manglende betydning nok medførte, at man manglede de sidste procenter er der grund til at fremhæve Michael Sørensen (fidus med 7 stemmer) for en ny stærk indsats. Lars Dahl anerkendte også Simon Sørensen og Mathias Schläger for en god kamp.


Turneringens sidste kamp er lørdag kl. 13.30 på udebane i Frederiks mod Alheden IF.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476381&poolid=277856