Kanonstart: Fårvang vandt lokalopgør over Bjerringbro

23. august 2018

For første gang i 25 år var der onsdag aften serie 2 fodbold på Fårvang Stadion. Banen stod utrolig flot – ikke mindst takket være Bjarne Bodals store arbejde med at vande banen hen over en tør sommer.


De mange tilskuere – ca 120 – blev vidende til en meget flot 1. halvleg. Efter en lidt nervøs start viste Fårvang skarphed i gæsternes felt første gang efter 13 minutter. Andreas Springer fik scoret, assisteret af Michael Sørensen.

Kort tid efter udlignede Bjerringbro, da de viste deres høje klasse i contraspillet. Det var dog kun for at se Mathias Andersen bringe Fårvang i front med 2-1, godt sat op af Simon Bruun. Kort tid efter blev det 3-1, da Martin Lovring scorede efter et hjørnespark.


Efter en vild 1. halvleg kom Fårvang under pres i starten af 2. halvleg og det blev endnu sværere, da Simon Bruun blev tildelt et gult kort et kvarter inde i halvlegen. Men Fårvang fik afværget Bjerringbro-presset og på en contra ramte Tobias Dahl den ene opstander.

Med 10 minutter igen fik gæsterne så reduceret, men med få minutter igen blev Simon Bruun væltet i det kriminelle felt og Mathias Nielsen scorede sikkert på straffesparket til slutresultatet 4-2.


En helt igennem flot indsats, der givetvis har gjort indtryk hos ikke kun de mange publikummer, men også hos Foulums og FC Silkeborgs trænere, der begge var på Fårvang Stadion.


100-kamps jubilaren Simon Sørensen snuppede fidusen foran publikumsfavoritten Martin Lovring. Men der er også god grund til at fremhæve Kenneth Bilde for en stærk indsats på venstre back.


Næste kamp er søndag kl. 19.00 i Foulum.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476084&poolid=277856