Fodboldstævne gav historisk stort overskud

4. juni 2018

Status. Folkene bag Silkeborg Mesterskabet kan juble over et rekordstort overskud, der kommer byens sportsglade børn, unge og voksne til gavn.

"Jeg er en meget glad formand. Jeg er stolt over, at vi i et samfund som Fårvang kan samle kræfterne til at stable sådan et arrangement på benene, og så er jeg utrolig glad for, at vi med de penge fortsat kan holde et lavt kontingent, så vi fortsat kan drive en attraktiv klub," siger formand Ole Frandsen.


Klubbens kasserer Camilla Larsen har fået talt kassen op efter Pinsens store fodboldstævne, der med 250 deltagende hold aldrig har været større. Kr. 60.000 lyder det flotte overskud på.


”Omkring 130 personer har bidraget med fra få timer til et helt månedsværk og det imponerer mig, at vi år efter år kan mobilisere så megen frivillighed”, siger Ole Frandsen.


Søndag formiddag blev stævnet evalueret, blandt andet med baggrund i særdeles positive tilbagemeldinger fra de deltagende klubber der kommer fra det meste af Jylland og det såkaldte Silkeborg Mesterskabsudvalg vil i efteråret træde sammen og drøfte de små justeringer der forventes der skal foretages op til næste års stævne, der som altid afvikles i Pinsen og det er i 2019 den 8. og 9. juni.