Fårvang tabte topopgøret til SKS

22. maj 2018

Frivillige havde vandet banen, der fremstod toptrimmet og omkring 125 tilskuere mødte frem til topopgøret 2. pinsedag i serie 3 mellem Fårvang og SKS. De fik en livlig start og allerede i kampens første minut måtte Fårvangs stærke keeper Tim Arne Sørensen trække en flot redning op af ærmet.

Gæsterne var tvunget til at vinde kampen for at få spændingen i toppen af rækken bragt tilbage og det blev en vild indledning på kampen med mange chancer i begge ender af banen og kampen i det hele taget blev varmen til trods spillet på et højt niveau.

Hos Fårvang var det blandt andet Simon Bruun og Simon Sørensen der var tæt på at score, men trods flere store chancer blev der ikke scoret før pausen.

Kort ind i 2. halvleg kom kampens eneste mål, da gæsternes store profil Simon Nagel sendte bolden under Tim Arne Sørensen.

Fårvang forsøgte at komme tilbage i kampen, blandt andet efter at Daniel Holmelund fremtvang et gult kort på en SKS-spiller og Lars Dahl ændrede formationen til kun at spille med 3 forsvarsspillere. Det kom da også til enkelte farlige afslutningen, men de erfarne SKS-spillere reddede stormen af.

Status efter kampen er at Fårvang fortsat ligger nr. 1, men nu hårdt presset af netop SKS, der fik sin 6. sejr på stribe. Der er tid til revanche allerede torsdag aften, når B74 kommer til Fårvang.

Fårvangs stærke midterforsvarer Martin Sørensen spillede en suveræn kamp og fik fidusen med 10 stemmer.

Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=596406&poolid=269236