Fårvang tabte topkampen til FC Silkeborg

21. oktober 2018

Lørdag eftermiddag skulle Fårvangs serie 2-hold spille sin vigtigste kamp i mange år. Efter sejr sidste uge mod Foulum kunne Fårvang sensationelt tage førstepladsen, hvis man vandt kampen. Det skulle dog allerede inden kampen vise sig at blive vanskeligt. Der var nemlig afbud fra to markante profiler, anfører Andreas Springer og Michael Sørensen. Ydermere var Mathias Nielsen blevet skadet til torsdagens træning, men han var dog blevet så meget klar, at han kunne spille en times tid på den centrale midtbane, hvor nye startere var Mathias Andersen og Emil Kromann.


Det var hjemmeholdet, der sad på det meste i en første halvleg, hvor Fårvang havde svært ved at finde fodfæste og det var helt efter spil og chancer, at hjemmeholdet førte 2-0 ved pausen.

Træner Lars Dahl forsøgte at puste nyt liv i kampen ved fra 2. halvlegs start at sende Mikkel Kaufmann og Purcea Gary på banen i stedet for en skadet Martin Lovring og Tobias Dahl. Men kampen blev mere eller mindre afgjort i det første minut af 2. halvleg, da FC Silkeborg kom foran 3-0. Ganske vist kom Fårvangs reducering kort tid efter, da Simon Sørensen scorede. Lidt senere var Mikkel Kaufmann tæt på 2-3, men selv om Fårvang spillede sig op, var hjemmeholdet tættere på 4-1 på en dag, hvor man må konstatere at hjemmeholdet ligner en sikker oprykker og det er fortjent. Et stærkt hold med gode spillere på alle positioner.


Tabte vi kampen på banen kunne vi glæde os over at vinde kampen på sidelinjen. Lige knap 100 Fårvang-tilskuere var til stede i Buskelund på en flot dag i oktober.


Simon Sørensen fik Fårvangs fidus tæt forfulgt af Mathias Schläger.

Næste kamp er på lørdag, det er samtidig sæsonens sidste hjemmekamp og modstanderne er Tjele Vest Sport.


Se kampfakta her:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476379&poolid=277856