Fårvang-sejre mod Funder, Thorsø og Vinding

3. marts 2019

Weekendens 5 træningskampe gave 3 Fårvang-sejre og 2 nederlag. Få det hurtige overblik her.


Serie 2: Fårvang – Funder: 3-2
Serie 2 mødte lørdag eftermiddag Funders serie 3 hold på Marienlund Kunstgræs. Det blev en kamp som nat og dag, hvor Fårvang i 1. halvleg mere eller mindre blev spillet ud af banen af et stærkt serie 3-hold fra Funder. Det var da også fuldt fortjent, at Funder førte 1-0 ved pausen.

I 2. halvleg tog Fårvang skeen i den anden hånd og fik vist at den fysiske tilstand er i orden og udover at score 3 mål havde vi 3-4 store chancer som der helst skal scores på.

Heldigvis er der stadigvæk en måned til sæsonstart for der er stadig en del aftaler der ikke er på plads.

Tobias Dahl kom ind i pausen og gjorde det rigtig fint og Mathias Nielsen fandt de rum der gør ham farlig, han scorede da også 2 mål. Michael Sørensen scorede det sidste.

Simon Bruun var en evig trussel for Funder-forsvaret i 2. halvleg og han var god til at holde fast i bolden. Alt i alt en rigtig fin træningskamp mod en god modstander.


Serie 4: Fårvang – Thorsø: 1-0
Allerede fredag aften spillede serie 4 den første af to træningskampe på under 24 timer. Naboerne fra Thorsø var modstanderne på neutral bane i Hammel. Simon Blohm scorede det enlige mål i en jævnbyrdig forestilling, hvor sejren kunne være gået til begge sider, men det endte med en arbejdssejr på 1-0 til Fårvang. Lars Velling fremhæver målmand Kim Skov, Mikkel Kaufmann, Brian Pedersen og Lars Johansen for en fin indsats.


Serie 4: Fårvang – Studsgaard: 6-8
I et sandt målorgie i Hammel skuffede serie 4 ved at tabe 6-8 (0-3) til Studsgård. Som det fremgår af resultatet, sejlede begge forsvar noget rundt. Heldigvis var der ikke tale om en kamp om points, så nu håber Lars Velling på en trodsreaktion til træning og til næste weekends kamp. Fårvangs mål blev scoret af Daniel Holmelund (2), Indrei Zegrean (2) og så var der et enkelt af Andrea Ceravolo og Gary Purcea. Efter kampen var der trods alt lyspunkter og Lars Velling fremhæver Jens Rask Sørensen, Daniel Holmelund og Nikolaj Miller for en god indsats.


Serie 5: Fårvang – Prügelknabe IK: 2-6
Vores 3. hold var en tur i Brabrand for at møde holdet der kalder sig Prügelknabe IK. Det var imidlertid Fårvang der måtte tage hjem med et nederlag i bagagen. Catalin Spataru og Mikkel Paikjær på straffe scorede i 2-6 nederlaget efter en kamp der ifølge Ionut Harton hurtigst muligt bør gå i glemmebogen.


U17 drenge: Vinding SF – Fårvang: 3-2
Kim Skovs U17 hold spillede sæsonens første træningskamp og man var på langfart til Vinding ved Vejle. Det gik godt, da man kunne tage hjem med en 3-2 sejr. Det var Sebastian Isen der scorede hattrick i den kamp.