Fårvang cementerer førstepladsen

29. april 2018

Fårvangs serie 3 fortsætter sejrsrækken, og lørdag eftermiddag kom den femte sejr i lige så mange kampe. Det skete i Hinnerup, hvor det dog var vanskeligt at se at det var rækkens bundprop mod topholdet der mødtes.


Gæsterne leverede en helt igennem sløj indsats i 1. halvleg, hvor det var vanskeligt at berette om store målchancer bortset fra en Tobias Dahl-flugter over mål. Efter en forsvarsforæring kom Hinnerup foran efter 35 minutter. Fårvang virkede energiforladte og ikke særlig gode og sikre på bolden og derfor blev der givet en mindre opsang af træner Lars Dahl i pausen og det gav hurtigt resultat.

En småskadet topscorer Simon Bruun blev sendt på banen og han skabte straks uro i Hinnerups forsvar og efter 2 minutter kom udligningen, da Tobias Dahl headede en hovedstødsaflevering fra Martin Lovring i nettet. Minuttet efter headede Michael Sørensen Fårvang foran med 2-1, men målet blev annulleret for offside.

Der skulle dog ikke gå mange minutter før end samme Michael Sørensen med en smuk scoring med venstrebenet sendte Fårvang i front. I løbet af 6 minutter var kampen vendt på hovedet.

Resten af kampen var ikke værd at skrive hjem om. Arbejdsindsatsen var bedre end i 1. halvleg, men spillet blev aldrig helt godt og i flere situationer var der usikkerhed at spore i defensiven.

Efter 6 minutters overtid kunne Fårvang strække hænderne i vejret og glæde sig over at man på en dårlig dag alligevel fik 3 point.

Andreas Springer og Michael Sørensen (9 stemmer) leverede en god arbejdsindsats på den centrale midtbane, men herudover var der ikke de store lyspunkter.


Tak til de mange Fårvang-tilskuere, der tog turen til Hinnerup.


Se kampfakta her:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=316880&poolid=269236


I den kommende uge spilles der to kampe, som begge er på hjemmebane.
Tirsdag kl. 19.00 møder man Dansk/Tyrkisk Silkeborg i Pokalturneringen og lørdag kl. 13.30 møder man Lemming i den ordinære turnering.