Etablering af Seniorklub i Fårvang

17. december 2018

Bestyrelsen i Horn/Fårvang IF’s fodboldafdeling ønsker at danne et forum for de borgere, der tidligere har haft tilknytning til foreningen. Måske fra dengang, hvor børnene dyrkede idræt, men nu er flyttet hjemmefra og for de tidligere medlemmer som er stoppet.


En gennemgang af tidligere medlemslister afslører, at vi har mange mennesker i Fårvang og omegn der på en eller anden måde har mistet kontakten med klubben, siger Ole Frandsen, formand for HFIF’s fodboldafdeling.


Vi vil gerne invitere ikke kun denne personkreds, men i det hele taget alle andre der ikke selv er aktive i klubben til et rundstykke og en kop kaffe og fortælle lidt om hvad vi foretager os. Dette møde er helt uforpligtende og det er selvfølgelig også gratis, uanset om man ønsker at indgå i en eller anden form for fællesskab eller ej.


Har klubben nogle bagtanker med denne invitation? Vi ser det som en god mulighed for at kunne få nogle fra denne persongruppe, typisk i alderen 50+ med som en slags ambassadører for klubben og nogle vil sikkert også have lyst til at hjælpe med at løse konkrete opgaver. Men det vil vi fortælle mere om på mødet som afholdes lørdag den 26. januar 2019 kl. 09.30. Vi forventer at mødet varer en times tid.


Vi ser også gerne, at det kan blive et slags netværk, hvor man mødes efter nærmere aftale. Det kan være én gang eller to gange om året, eller måske snarere en gang om måneden. Hvor tit og hvilket tidspunkt vil vi diskutere lørdag den 26. januar.


Vi forestiller os at denne gruppe skal have adgang til nogle særlige tilbud, det kunne være et virksomhedsbesøg, et foredrag eller noget helt tredje.


Vi håber at se en del borgere lørdag den 26. januar 2019. Af hensyn til forplejningen skal man tilmelde sig en uge før – dvs. lørdag den 19. januar (samme dag som der er Nytårskur) i Hallen. Tilmelding foretages til Ole Frandsen på 23 37 43 75 eller på mail olef@dbujylland.dk