Besynderlig udvikling, da Fårvang udraderede SKS med 10-2

8. april 2018

Der var tale om et meget tidligt topopgør, da SKS og Fårvang i serie 3 tørnede sammen lørdag ved middagstid i Silkeborgs sydby.

Hjemmeholdet er et rutineret hold, hvor flere spillere har spillet på højere niveau. Respekten var stor hos Fårvangs spillere og specielt for profilerne Morten Skov og Simon Nagel.

Træner Lars Dahl havde meldt ud inden kampen, at hvis Fårvang kunne holde uafgjort til pausen, havde man store chancer for at vinde kampen. Han skulle i den grad få ret.

Fårvang startede ud med en kæmpechance til Daniel Holmelund i 1. minut, men hans afslutning traf overliggeren. Efter en halv time kom SKS foran 1-0 og i den efterfølgende periode måtte Fårvang love for sin nye keeper Tim Sørensen, der her havde flere store redninger. Måske ikke helt retfærdigt fik Fårvang i stedet for udlignet 5 minutter før pausen. Efter et frispark tæt på baglinjen fik Martin Sørensen dirigeret bolden i nettet.

I 2. halvleg satte Fårvang sig på spillet, men der måtte et par tilfældigheder til i forbindelse med et hjørnespark før end Martin Lovring bragte Fårvang foran og kort efter ramte en Simon Bruun afslutning Simon Sørensen på vejen og bolden gik i en bue over SKS-keeperen.

I denne periode scorede Fårvang – fra det det 58. til det 69. minut - 5 gange og kampen var dermed afgjort. Frustrationerne kom frem hos SKS’erne, og som da også endte med 9 spillere efter 2 gule kort til sidst. Det hele sluttede 10-2 og med 7 forskellige målscore:
Martin Lovring (2), Simon Bruun (2), Daniel Holmelund (2), Martin Sørensen (1), Tobias Dahl (1), Emil Kromann (1) og Mathias Schläger (1).


Lars Dahl var naturligt nok meget tilfreds efter kampen. 10-2 er et voldsomt flot resultat mod et hold der har ambitioner om at rykke op i serie 2, men han måtte også erkende, at Fårvang havde det fornødne held i 1. halvleg og at man var hamrende effektive i 2. halvleg.

Se kampfakta her:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=316869&poolid=269236

Næste kamp er en ny udekamp – lørdag den 14. juni mod B74. Kampen spilles på Silkeborg Kunstbane ved Søholt.