7´eren vandt forårspremieren

19. april 2017
Fårvangs 7´er spillede mandag aften sæsonens første kamp og kunne efter en jævnbyrdig kamp trække en 1-0 sejr med hjem fra Gødvad. Kampen var en typisk premiere med mange personlige fejl og en bane der ikke indbød til spil langs jorden. Begge hold stod dog godt på banen og som resultatet indikerer, var der fokus på den defensive indsats. Fårvang har i denne sæson sagt farvel til spillere som Tommy Kaufmann, Peter Lindhard, Rasmus Lindhard, Lars Odgaard og Flemming Pedersen. Der er dog stadig 16 spillere i bruttotruppen, hvor Mark Pedersen måske er den mest markante af de "nye". Fårvangs enlige målscorer var Morten Overgaard, der efter en sjælden fejl i Gødvad-opspillet modtog bolden fra Mads Greis og i en friløber scorede sikkert (med skinnebenet). Fidusen gik også til Morten Overgaard imens han også måtte modtage halvdelen af bøffen for en del skud langt forbi mål. Bøffen blev delt med Mads Greis, der til næste kamp skal have øvet sig i indkast.
 
Holdet: Mark Pedersen, Kasper Roed, Michael Savværk, Kenneth Bjertrup, Jacob Sølvsten, Mads Ravn, Claus Rasmussen, Morten Overgaard (fb1) og Mads Greis (b).
Til stor glæde, blev der efter kampen serveret fadøl i Gødvads omklædningsrum (se billede). En fantastisk flot gestus som vi håber at kunne gengælde når Gødvad senere på sæsonen besøger Fårvang Stadion.
/CR