1-0 over Tjele Vest Sport: Fårvang slog igen til i slutfasen

9. september 2018

Der var dømt topopgør da Fårvangs serie 2 hold lørdag eftermiddag drog en tur til Løvel Stadion for at møde Tjele Vest Sport. Fårvang har endnu ikke tabt og lå nr. 2 inden dagens opgør, hjemmeholdet indtog 3. pladsen. Det blev en intens og hård kamp, hvor de to holds målmænd efter kampen blev valgt som bedste spillere for deres hold.


Første halvleg blev en lige affære uden mange målchancer. Gæsterne kom frem til et par stykker og her måtte Fårvang love for Tim Arne Sørensen.

I 2. halvleg fik Tjele Vest Sport et lille overtag omkring midten af kampen og fik også et par store chancer. Tilsvarende havde Fårvang et par store chancer, hvor Tobias Dahl havde den største med 5 minutter igen.

Alle havde indstillet sig på 0-0, da et indlæg fra netop Tobias Dahl i 89. minut blev dirigeret i nettet af en forsvarsspiller fra hjemmeholdet.


På en dag, hvor det var de små marginaler, der afgjorde kampen må man konstatere, at Fårvang i øjeblikket bliver belønnet for sin store flid på træningsbanen. Formen er fremragende og man spiller med til sidste fløjt, og har en ukuelig tro på, at tingene kan lade sig gøre.

I 4 ud af de 6 første kampe har man scoret afgørende point i de sidste minutter.


Fårvangs træner Lars Dahl fremhævede efter kampen målmand Tim Arne Sørensen og forsvarskæden bestående af Simon Sørensen, Frederik Buus, Martin Lovring og Mathias Schläger for en rigtig god indsats.


Næste kamp er lørdag kl. 13.30 på hjemmebane mod Alheden fra Frederiks.


Se kampfakta her: https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/LiveScore.aspx?matchid=476096&poolid=277856